Een uitzendbureau is een tussenpersoon die werkzoekenden koppelt aan de juiste werkgevers. Wij zijn de cupido’s van de arbeidsmarkt. Zo kunt u als werkgever bij ons aankloppen wanneer u op zoek bent naar medewerkers. Daarnaast kunnen mensen die op zoek zijn naar werk bij ons aankloppen om te zien welke werkgevers op zoek zijn naar personeel. Er ontstaat uiteindelijk een databank met banen en een databank met werkzoekenden. 

Waarom een uitzendbureau?

Uitzendkrachten inhuren is niet goedkoop, maar onze uitzendkrachten zijn het dubbel en dwars waard aangezien wij een uitzendbureau zijn die weet wat ze doen. Er zitten voor u als werkgever dan ook veel voordelen aan het inschakelen van ons als uitzendbureau.

Flexibiliteit

Eén van de grote voordelen van onze uitzendkrachten is dat je hen kan inzetten wanneer het u uitkomt. Zo kan het voorkomen dat u in bepaalde seizoenen pieken in de productie ervaart die hoger zijn dan u had verwacht. Dit is prima op te vangen met onze uitzendkrachten. Wanneer het weer rustiger wordt of een project is beëindigd dan laat u hen weer gaan. Deze flexibiliteit werkt echter twee kanten op en onze uitzendkrachten kunnen dan ook gemakkelijk stoppen wanneer zij dat willen. 

Korte sollicitatieprocedure

Geen zin in die eindeloze sollicitatieprocedures? De sollicitatieprocedures voor uitzendkrachten zijn aanzienlijk korter dan die van uw eigen medewerkers. Zowel de werving als de selectie wordt volledig aan ons overgelaten. Geen tientallen sollicitatiebrieven lezen en vacatures plaatsen dus. Daarnaast kunnen wij kandidaten leveren die passen bij uw bedrijf aangezien wij beschikken over een grote database.

Minder administratie

Aangezien wij de officiële werkgever van de uitzendkracht zijn regelen wij de uitbetaling van het loon, de heffingen aan de belastingdienst en de afdracht van premies. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het verstrekken van loonstroken, jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en herstelmeldingen. Een flinke besparing op de kosten van de personeelsadministratie dus.

Jobtechniek als uitzendbureau

Bent u op zoek naar een uitzendbureau die uitzendkrachten kan regelen in de technische sector? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.