Bij Jobtechniek nemen wij als payroll-aanbieder jouw personeel op papier in dienst en worden wij hierdoor juridisch werkgever. Dit is het grootste verschil tussen het uitbesteden van de loonadministratie en payrolling. U blijft bij de uitbesteding van loonadministratie namelijk nog wel juridisch werkgever. Payrolling is dus interessant wanneer u met personeel werkt vanwege hoge flexibiliteit en het gemak dat erbij komt kijken. 

Welke taken nemen wij van u over?

Tegenwoordig heeft iedereen het druk en aangezien tijd geld is, kan het nog weleens handig zijn om administratieve taken uit te besteden. Het uitbetalen en de administratie van lonen, contractbeheer, de jaaropgaven, de afdracht van sociale premies en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid zijn allemaal taken die tijdrovend zijn. Wij nemen deze taken van u over wanneer u kiest voor onze payrolling.

Wat moet u zelf nog doen?

Als opdrachtgever blijft u de belangrijke kernzaken zelf regelen. Taken als het aannemen van nieuwe medewerkers, de hoogte van het salaris en het voeren van evaluatiegesprekken doet u nog gewoon zelf. Dit zijn dan ook taken waar interne kennis voor nodig is over de gang van zaken binnen het bedrijf en de medewerkers. Er zal dus niks veranderen op de werkvloer. De werknemers hoeven nergens aan te wennen en er zal geen commotie ontstaan op uw werkvloer.  

De voordelen van payrolling

Er gebeurt dus van alles wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze payrolling. Om het nog even gemakkelijk voor u te maken zullen we de voordelen door middel van een opsomming nog een keer herhalen:

  • Regie blijft in eigen handen
  • Minder risico’s
  • Minder administratie
  • Als u een payroll onderneming in dienst hebt of wilt nemen, werft u zelf nog uw eigen personeel.

 

Payrolling bij Jobtechniek

Wanneer u gebruik maakt van payrolling weet u dus zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Overweegt u om een payroll- aanbieder aan te nemen of bent u benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij zullen uw vragen graag beantwoorden en uw eventuele twijfels wegnemen.